Casa Fericirii

revista ta de bucurii

VIDEO: Documentar despre viața și cariera lui Dan Bălan

Dan Balan, cântăreţul care ne duce faime dincolo de ocean, a povestit în exclusivitate despre motivele destrămării trupei „O-Zone”. în documentarul realizat de Victoria Cuşnir, „Dan Bălan – între fenomen şi realitate” interpretul povesteşte despre cariera sa de până acum.

După mai bine de zece ani de la desfiinţarea trupei, Dan face primele declaraţii. “Au venit cei doi colegi la mine şi mi-au zis: noi suntem vagoanele care conduc şi cum vrem noi aşa o să fie. Tu eşti unul singur, cu noi e şi managerul”, a spus în exclusivitate interpretul.

Dan spune că a crescut proiectul de la zero. Destrămarea acestuia a început din 2003, atunci când managerul trupei a început să pretindă la drepturile de autor. „Eram considerat locomotiva care ducea după el vagoanele, iar acest lucru nu le-a convenit nici managerului şi nici celoralţi doi membri ai trupei”, a spus artisul.

Chiar dacă proiectul în care a investit mult suflet s-a ruinat, artistul spune că nu ţine pică pe foştii colegi, Radu şi Arsenie, adăugând că i-a iertat demult.

În documentar, Dan vorbeşte şi despre costul videoclipurilor sale. El a menționat că unul din cele mai scumpe videoclipuri a fost cel realizat pentru piesa „Johanna” , care l-a costat circa 250 mii de dolari. Despre întreaga sa carieră artistică, despre eșecurile şi succesele pe care le-a avut intepretul vedeţi mai jos în cele două părţi ale documentarului.

sursa: http://www.timpul.md

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la februarie 10, 2016 de în Carti, filme, muzica, arta, frumuseti şi etichetată , .

Blog Stats

  • 9.300 hits

Bloguri, Bloggeri si Cititori
%d blogeri au apreciat asta: