Casa Fericirii

revista ta de bucurii

Deliciu de post – cu conopida si fasole verde

1cadd-retete2bde2bpost2b5

Ingrediente:

1 conopida mica
2 cartofi mari
200 grame fasole verde
ciuperci pleuroate crude sau marinate – optional –

Le lasam sa fiarba vreo 10 minute, le asezam pe o sita la scurs, apoi facem un sos din:

4 linguri ulei de palmier
4 catei de usturoi
1 ceapa
300gr faina integrala
apa (cam 2-3 cani)
2 linguri fulgi de drojdie – optional – (ptr un gust mai pronuntat, mai apetisant)
oregano, sare, marar, piper, etc

Se incinge uleiul, se adauga usturoiul si ceapa, se lasa 1 minut apoi un strop de apa, sarea si mai lasam pe foc un pic punem apoi inca un pic de apa, un pic de faina, amestecam, inca un pic de apa, inca un pic de faina, pana se face o ciulama.  Punem condimentele , fulgii de drojdie si sarea.Turnam legumele peste ciulama. Va iesi ceva cam asa:

 

Punem totul intr-o tava unsa cu ulei si bagam la cuptor.

 

 

Asa arata dupa ce am scos-o din cuptor

 

 

Se serveste calda, aburinda…
Pofta buna!!!

reteta preluata de la :  http://indrani-handmade.blogspot.ro/

–––––––––––––––––––––––––––
ARTIZANA SAPTAMANII – COLOURS FANTASY
–––––––––––––––––––––––––––

Această prezentare necesită JavaScript.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la Martie 25, 2015 de în Colectie de retete vegan şi etichetată , , , .
%d blogeri au apreciat asta: