Casa Fericirii

revista ta de bucurii

Prajitura de post cu gem

1 cana apa

2 canI faina (1/3neagra, 2/3 alba)

1/2 cana zahar brun

1/4 cana ulei

200g faina de susan (sau susan rasnit)

1/2 lingurita bicarbonat stins cu otet

un pumn de migdale/nuci

un bocan de gem de 400g

un praf de sare si unul de nucsoara

Se amesteca bine toate ingredientele, mai putin migdalele si gemul. Se obtine o coca moale. Se imparte in doua. O jumatate o punem in tava. O intindem cu lingura.Trebuie sa fie cam de jumatate de cm. O punem la cuptor la foc mare. O lasam putin pina se rumeneste un pic pe fund si o intoatcem si pe partea cealalta. Punem gemul, migdalele si intindem si restul de coca. Punem din nou la cuptor la foc mic. Mai lasam un pic pina se intareste usor partea de deasupra. Taiem si o bagam din nou un pic la cuptor pina se rumeneste si deasupra (vreo 15 min, in functie de cuptor).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la Septembrie 18, 2014 de în Colectie de retete vegan şi etichetată , .
%d blogeri au apreciat asta: