Casa Fericirii

revista ta de bucurii

ALGA AFA (Aphanizomenon flos-aquae)

Alga AFA (Klamath) este o raritate a naturii cu efecte benefice extraordinare asupra stării de sănătate. Alga AFA crește într-un singur loc în lume în cantități suficiente și cu proprietăți terapeutice optime, în lacul Klamath, SUA.

Alga AFA are proprietăți terapeutice inestimabile, stimulând producția de Celule Stem adulte din organism. Descoperirea efectelor sale de stimulare a producției și a migrării celulelor stem se datorează savantului canadian Christian Drapeau. Sutele de studii științifice care au fost făcute au arătat că pigmenții albaștri și verzi existenți în această algă stimulează nu doar producția de Celule stem din măduva spinării, ci și migrarea Celulelor stem acolo unde este nevoie de ele. Celulele Stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfârșit, putându-se diferenția și crea orice țesut sau organ din corpul uman. Celulele stem sunt cele care construiesc diferitele organe încă dinainte de naștere (celulele stem embrionare), dar și cele care asigură ulterior creșterea și regenerarea organismului (Celulele Stem adulte).

Acțiuni: stimulator de celule stem adulte, antioxidant, stimulează regenerarea celulelor nervoase, stimulează formarea elementelor figurate ale sângelui, stimulează sistemul imunitar, favorizează necroza formațiunilor tumorale, radio-protector, chemo-protector, sursă de Omega3, detoxifiant, îmbunătățirea concentrării mentale și a atenției, îmbunătățirea memoriei de scurtă durată și de lungă durată, creșterea vitezei cu care memoria de lungă durată poate fi accesată, antidepresiv, antiviral, antibacterian, contribuie la menținerea echilibrului și sănătății florei intestinale, antiinflamator, încurajează buna funcționare a ficatului, sănătatea sistemului digestiv și potențează funcția de absorbție a nutrienților, elimină metalele grele din organism.

Indicații: deficiențe imunitare, refacere rapidă după traumatisme, intervenții chirurgicale, tratamente invazive, boala canceroasă, radioterapie și chimioterapie în cancer, reumatism (osteoartrită, poliartrită reumatoidă etc.), Alzheimer, maladia Parkinson, tratamente invazive, colagenoze, boli auto-imune în general, hepatită virală A, B, C, ciroză, leucemie, sindrom de oboseală cronică, tulburări de vedere pe fond de oboseală, anemie, tuberculoză, cistită, alergii, eczeme, acnee, diabet. 

Precauții și contraindicații: A se administra cu precauție femeilor însărcinate și care alăptează. Alte contraindicații nu se cunosc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la iulie 26, 2014 de în Leacuri, plante, sfaturi diverse.

Blog Stats

  • 7,829 hits

Bloguri, Bloggeri si Cititori
%d blogeri au apreciat asta: