Casa Fericirii

revista ta de bucurii

Tratament naturist impotriva balonarii 1

Manifestat ca teama, anxietate si nesiguranta la nivel emotional si ca spasm la nivel energetic, aerul subtil se manifesta la nivel fizic, in modul cel mai caracteristic, sub forma de acumulare de gaz in tubul digestiv, mai ales a nivelul colonului. De aceea plantele considerate a fi in primul rind carminative si antiseptice digestive exercita toate, in plan subtil, o actiune linistitoare, reconfortanta, confera sustinere, suport, in primul rind afectiv.

Roinita (frunze Melissa folium si Melissa officinalis)

Melissa-officinalis07-300x265Protejeaza inima cu blindete si duiosie, oferindu-i frumusetea si bucuria vietii, savoarea iubirii si a bunatatii. In locul implicarii, al consumului si zbaterii, al durerii si suferintei, aduce liniste si calm, oferind confort si siguranta.

Aduce pace incintare si toate deliciile vietii. Celor coplesiti de griji, doboriti de viata, le deschide inima  si ii revigoreaza, aducindu-le drept hrana iubirea neconditionata, profunda, asezata, linistita, stabila. Este utila pentru cei care simt nevoia sa fie iubiti, dar care din cauza neimplinirilor si dezamagirlor sint incapabili sa primeasca dragostea care li se ofera.

Mataciune (Dracocephali moldavica partile aeriene recoltate in timpul infloririi)

dracocephalum moldavicaDiafana ca o vraja, intelegatoare si rafinata, planta te invaluie si te sustine, compasiva si delicata. Purifica, eleveaza si hraneste. Creeaza un spatiu de cautare si regasire interioara, de clarificare si autodefinire.in care fiinta poate savura dulceata iubirii tandre si protectoare. Blinda si primitoare, planta asista, nu forteaza, nu impune ci doar contureaza cadrul, procesul de limpezie launtrica decirgind de la sine. Protejati de tumultul din afara, intelegem ca aceasta este doar o reflexie a agitatiei si framintarii interioare

„Plante de leac pentru tamaduirea sufletului” – dr Dorin Dragos

continuare: Tratament naturist impotriva balonarii 2

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la iulie 21, 2014 de în Leacuri, plante, sfaturi diverse şi etichetată , .

Blog Stats

  • 7,829 hits

Bloguri, Bloggeri si Cititori
%d blogeri au apreciat asta: